Învață să te vindeci pe tine și pe cei dragi cu Tehnica Mâinilor Tao

și atinge liniștea sufletească și echilibrul emoțional în viața ta

Abonează-te la sesiuni gratuite de Vindecare Cuantică 

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Cine suntem?

Diana-Elena Mogosanu

Guillaume Nyssens

Călătoria mea în știință și doctoratul în inginerie biomedicală sunt cele două lucruri (printre altele) care m-au făcut să conștientizez complexitatea corpului uman, a proceselor naturale și a vieții….

și să mă minunez de perfecțiunea creației. Mi-am spus că trebuie să fie ceva care creează totul….pentru că știința vine mereu în urma creației.

Iar ca

  • terapeut și coach 
  • Comunicator cu Sufletele
  • Practician Mâinile Tao si Tao Science
  • terapeut ThetaHealing, 
  • lider Laughter Yoga, 
  • consultant Feng Shui și Coloanele Destinului,

mi-am descoperit și mintea creativă și intuitivă

Am descoperit că tehnicile care dau cele mai rapide rezultate sunt cele holistice care tratează omul ca unitate Suflet-Inimă-Minte-Energie-Corp.

Iar ce m-a adus cel mai aproape de esența mea au fost tehnicile de transformare a informațiilor din câmpul cuantic: Tehnica Mâinilor Tao și Caligrafiile sacre Tao.

Întotdeauna am fost interesat de sănătate și spiritualitate. Părinții mei au fost amândoi asistenți medicali. Am crescut auzind despre sănătate, despre bolile comune și despre cum să le tratăm. Aceasta a fost prima mea abordare a alinării durerii și suferinței.

În copilărie, l-am cunoscut pe Iisus. Am fost profund impresionat de mesajul său de iubire și de modul său de viață. De-a lungul adolescenței, tatăl meu m-a introdus în practicile și filozofia orientale, precum și în tehnicile de vindecare energetică. 

Acest lucru m-a inspirat să lucrez cu oameni talentați și să învăț mai multe despre rolul energiei și al sunetului în procesul de vindecare. Pentru a-mi desăvârși arta, am mai petrecut un an studiind designul de sunet în Vancouver, Canada.

Am auzit despre Dr. Sha, un medic care folosea sunetul pentru a promova vindecarea, și am fost la conferința sa din Vancouver. Odată ajuns acolo, mi-am dat seama că discursul nu va fi despre vindecarea cu ajutorul sunetului, ci despre vindecarea sufletului.

Am studiat transformarea ghidată de suflet din 2012. Am fost certificat în 2021, în timp ce predau și conduc sesiuni din 2014.

Puterea este în Tine! Trebuie doar o accesezi

Universul, Sursa, Dumnezeu, Tao, sau cum vrei să o numești, este în NOI, AICI și ACUM. Iar atunci când noi canalizăm acea frecvența, miracole se pot întâmpla.

În calea acelei frecvențe (care este în noi și în tot și în toate), suntem doar noi, cu blocajele noastre mentale, emoționale, fizice, sufletești.

În calea mea de vindecare, după 8 ani de practici holistice am întâlnit metoda Caligrafiilor Tao. Cu ea, într-un timp foarte scurt, mi-am vindecat anxietatea și depresia, mi-am vindecat traumele trecutului. Mai mult, am primit binecuvântări inclusiv financiare surprinzătoare și am început să vindec și pe ceilalți.

Acum, după aproape 13 ani de practici holistice, doresc să împărtășesc cu tine aceaste tehnici de (auto)vindecare la nivelul Sufletului care au potențialul de a crea miracole în viața ta pe plan fizic, emoțional, sufletesc și chiar financiar.

Tot ce trebuie să faci este să îți schimbi informația din câmpul tău cuantic.

Sufletul este un depozit de informații și creează planul vieții tale.

Deoarece informația și sufletul sunt una, iar sufletul este liderul în viață, cea mai bună modalitate de a transforma viața este de a transforma informația din suflet.

Puterea unică de vindecare a Mâinilor vindecătoare Tao poate trimite frecvența, vibrația, informația, energia și materia pure ale Sursei Tao direct la cauza principală.

Tao Hands (Mâinile Tao) transformă informațiile, energia și materia negative, de vibrație inferioară, din câmpul tău (sau al destinatarului).

 Puterea este în Tine! Trebuie doar să transformi informația din câmpul tău.

Cum să te vindeci și să atingi echilibrul spiritual și emoțional

Învață cum poți să atingi libertatea și liniștea sufletească 

Abonează-te la sesiuni gratuite de Transformare Cuantică

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.