Învață să te vindeci pe tine și pe cei dragi cu Tehnica Mâinilor Tao

și atinge liniștea sufletească și echilibrul emoțional în viața ta

Abonează-te la sesiuni gratuite de Vindecare Cuantică 

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Cine sunt eu?

Călătoria mea în știință și doctoratul în inginerie biomedicală sunt cele două lucruri (printre altele) care m-au făcut să conștientizez complexitatea corpului uman, a proceselor naturale și a vieții.

Iar ca

  • antrenor de dezvoltare personală,
  • life coach certificat,
  • Comunicator cu Sufletele
  • vindecător cu Mâinile Tao,
  • Practician Tao Science
  • terapeut ThetaHealing, 
  • lider Laughter Yoga, 
  • consultant Feng Shui și Coloanele Destinului,

mi-am descoperit și mintea creativă și intuitivă

Am descoperit că tehnicile care dau cele mai rapide rezultate sunt cele holistice care tratează omul ca unitate Suflet-Inimă-Minte-Energie-Corp.

Iar ce m-a adus cel mai aproape de esența mea au fost tehnicile de transformare a informațiilor din câmpul cuantic: Tehnica Mâinilor Tao și Caligrafiile sacre Tao.

Puterea este în Tine! Trebuie doar o accesezi

Universul, Sursa, Dumnezeu, Tao, sau cum vrei să o numești, este în NOI, AICI și ACUM. Iar atunci când noi canalizăm acea frecvența, miracole se pot întâmpla.

În calea acelei frecvențe (care este în noi și în tot și în toate), suntem doar noi, cu blocajele noastre mentale, emoționale, fizice, sufletești.

În calea mea de vindecare, după 8 ani de practici holistice am întâlnit metoda Caligrafiilor Tao. Cu ea, într-un timp foarte scurt, mi-am vindecat anxietatea și depresia, mi-am vindecat traumele trecutului. Mai mult, am primit binecuvântări inclusiv financiare surprinzătoare și am început să vindec și pe ceilalți.

Acum, după aproape 13 ani de practici holistice, doresc să împărtășesc cu tine aceaste tehnici de (auto)vindecare la nivelul Sufletului care au potențialul de a crea miracole în viața ta pe plan fizic, emoțional, sufletesc și chiar financiar.

Tot ce trebuie să faci este să îți schimbi informația din câmpul tău cuantic.

Sufletul este un depozit de informații și creează planul vieții tale.

Deoarece informația și sufletul sunt una, iar sufletul este liderul în viață, cea mai bună modalitate de a transforma viața este de a transforma informația din suflet.

Puterea unică de vindecare a Mâinilor vindecătoare Tao poate trimite frecvența, vibrația, informația, energia și materia pure ale Sursei Tao direct la cauza principală.

Tao Hands (Mâinile Tao) transformă informațiile, energia și materia negative, de vibrație inferioară, din câmpul tău (sau al destinatarului).

 Puterea este în Tine! Trebuie doar să transformi informația din câmpul tău.

Cum să te vindeci și să atingi echilibrul spiritual și emoțional

Învață cum poți să atingi libertatea și liniștea sufletească 

Abonează-te la sesiuni gratuite de Transformare Cuantică

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.