Practicieni cu Maini Tao Romania

Felicitari pentru participarea la atelierul de vindecare la nivelul sufletului si dedicatia pentru cresterea personala si spirituala.

Starea de bine incepe cu tine !

Ca sa te susținem in procesul tau de vindecare îti recomandam Practicienii cu Maini Tao din România. Ii poti contacta direct pentru o sedinta.

1. Terapii de vindecare cu Cristina Rugina

Cristina Rugina, este practician cu mainile Tao. Misiunea ei este sa ii faca pe oameni mai fericiți și mai sanatosi cu mainile Tao, indeplinindu-le dorintele legitime. Educatia in acest scop este importanta, pornindu-se de la conceptul de baza că trebuie sa aducem servicii neconditionate umanității și regatului animalelor, tuturor sufletelor în general.

Datele de contact:
Telefon: +40771 201 894
e-mail: crissy02453@gmail.com
Orașul de reședință: București.

2. Terapii de vindecare cu Eugenia Bulgaru

Eugenia Bulgaru este o persoana la vârsta senioratului care a acumulat de-a lungul vietii o experienta bogata pe care doreste sa o impartaseasca cu dvs. Doamna Eugenia va poate ajuta astfel:
- sa fiti fericit
- sa va vindece ranile sufletesti si trupesti
- sa va recapatati echilibrele emotionale si afective
- sa va reechilibrati financiar
- sa va stimuleze imunitatea, precesele de chrestere a longevitatii si chiar de intinerire
Nu vi se pare interesant și util?

Datele de contact:
Telefon: +40764 242 116
Orașul de reședință: Barlad.

Eugenia Bulgaru

3. Terapii de vindecare cu Dietlinde Graef

Dietlinde Graef este nascuta in Brasov si locuieste in Germania. Este asistenta medicala si pediatrica, practician de nutritie si sanatate din 1999 si practician cu mainile Tao din 2013. Doreste sa-si impartaseasca experienta de 21 de ani cu cei interesati despre auto-vindecare cu ajutorul unei alimentatie simple si sanatoase, si cu sprijinul mainilor Tao si a anumitor tehnici spirituale simple.

Datele de contact:
Telefon: +49 176 4733 8913
Orașul de reședință: Alpirsbach - Germania

4. Terapii de vindecare cu Wilhelm Graef

Wilhelm Graef este practician Tao Hands, coach de sanatate, antrenor de Hui Chun Gong. Wilhelm locuieste in Alpirsbach, Germania de peste 20 ani si este disponibil pentru romanii de pretutindeni. Va sta la dispozitie atat in limba germana cat si in limba romana.

Datele de contact:
Telefon: +49 176 4733 9495
Orașul de reședință: Alpirsbach - Germania

Haideti sa tinem legatura
* Datele cu caracter personal sunt folosite și protejate în conformitate cu legislația în vigoare. Mai multe detalii aici