Vrei să știi cum să te vindeci pe tine și pe alții și să atingi echilibrul spiritual și emoțional?

Învață cum poți să atingi libertatea și liniștea sufletească printr-o metodă de vindecare a sufletului

Fă click aici pentru o seară specială de informare și primești o Binecuvântare de Vindecare cu Mâinile Tao

Marketing by

Distribuie pe Facebook către prietenii tăi

Ce primești concret dacă te abonezi?

Cine sunt eu?

Călătoria mea în știință și doctoratul în inginerie biomedicală sunt cele două lucruri (printre altele) care m-au făcut să conștientizez complexitatea corpului uman, a proceselor naturale și a vieții.

Ca antrenor de dezvoltare personală, life coach, terapeut ThetaHealing, lider Laughter Yoga, consultant Feng Shui și Coloanele Destinului, vindecător cu Mâinile Tao, Practician Tao Science mi-am descoperit și mintea creativă și intuitivă

Am descoperit că tehnicile care dau cele mai rapide rezultate sunt cele holistice care tratează omul ca unitate Suflet-Inimă-Minte-Energie-Corp.

Iar ce m-a adus cel mai aproape de esența mea a fost tehnica Mâinilor Tao.

Toată viața am vrut vindec pe mine și pe ceilalți

Universul, Sursa, Dumnezeu, Tao, sau cum vrei să o numești, este în NOI, AICI și ACUM. Iar când noi canalizăm acea frecvența, miracole se pot întâmpla.

În calea acelei frecvențe (care este în noi și în tot și în toate), suntem doar noi, cu blocajele noastre mentale, emoționale, fizice, sufletești.

În calea mea de vindecare, după 8 ani de practici holistice am întâlnit metoda Mâinilor Tao. Cu ea, într-un timp foarte scurt, mi-am vindecat anxietatea și depresia, mi-am vindecat traumele trecutului. Mai mult, am primit binecuvântări inclusiv financiare surprinzătoare și am început să vindec și pe ceilalți.

Acum, după aproape 10 ani de practici holistice, doresc să împărtășesc cu tine aceasta tehnică de (auto)vindecare la nivelul Sufletului care are potențialul de a crea miracole în viața ta pe plan fizic, emoțional, sufletesc și chiar financiar.

Vrei să știi cum să te vindeci pe tine și pe alții și să atingi echilibrul spiritual și emoțional?

Învață cum poți să atingi libertatea și liniștea sufletească printr-o metodă de vindecare a sufletului

Marketing by

Distribuie pe Facebook către prietenii tăi