Manifestă partenerul tău ideal prin a te pune pe tine primul loc

Află cum să gestionezi emoțiile și gândurile negative ca să faci loc iubirii și pasiunii

Dorești să te pui pe primul loc dar ai dificultăți în a spune NU?

Vrei ca totul să fie bine și ai tendința să pui nevoile celorlalți înaintea nevoilor tale, dar de fapt asta ascunde lipsa încrederii în tine.

Ți-e fricănu ești destul de bună, că nu vei fi iubită, sau că vei rămâne singură dacă nu faci ceea ce așteaptă alții de la tine.  

Astfel, ajungi să prioritizezi pe toți și să uiți de tine. Uitând de tine devii din ce în ce mai nemulțumită, tristă și neîmplinită

Mai mult, devii magnet pentru abuzuri verbale, emoționale sau chiar fizice.

Să ieși dintr-un cerc vicios nu este ușor.

Te străduiești, faci niște pași, ți-ar plăcea să ai mai multe încredere în tine dar traumele trecutului te bântuie și revin când ți-e lumea mai dragă. Apoi ajungi de unde ai plecat. 

Un cerc vicios fără scăpare unde gânduri negative, tristețea, și frica sunt la putere. 

Nici măcar lucrurile care iți ofereau odată bucurie nu te mai împlinesc. Ajungi să nici nu mai știi ce vrei, ce-ți dorești, ce lucruri iți plac ție, ce să faci

Relația cu partenerul tău, începe să aibă de suferit. Pasiunea dispare. Viața devine ceva prin care trebuie să treci, nu un motiv de bucurie.

Reacția umană este să începi să dai vina: pe el, pe tata, pe mama, pe traumele copilăriei, etc. Astfel, îți pierzi și mai mult puterea.

Și așa ai ajuns ai ajuns victima perfectă

Poate nu ești conștientă, dar viața ta este guvernată de mintea ta subconștientă care încă rulează “programe” vechi (nu pot, nu merit, nu contez, nu contează, nu am noroc, etc), traume, situații în care ai suferit, convingeri și emoții care te trag în jos.

Dacă nu schimbi ceva, vei continua aceleași tipare…..și le vei da și mai departe copiilor tăi!

Astfel, cercul vicios nu se va întrerupe niciodată.

Până acum ai fost victima perfectă pentru că nu ți-ai asumat cu adevărat responsabilitatea vindecării tale și nu știi să te iubești și să te valorizezi.

Repetând aceleași tipare (cu aceleași gânduri despre tine, și emoții care te blochează), nu poți crea o relație înfloritoare. Nici cu actualul, nici cu viitorul.

Cum să atragi persoane sănătoase și echilibrate dacă tu încă nu ți-ai găsit pacea și liniștea tu cu tine?

Motivul pentru care nu ți-ai găsit pacea și liniștea este că tu nu ai fost învățată să te iubești.

Să te întorci la tine, cine ești tu cu Adevărat, este un proces eliberator

Dar să te eliberezi de bagajul emoțional pe care îl cari

NU ESTE FLOARE LA URECHE!

Și eu am trecut prin asta. De mică am pus nevoile celorlalți înaintea nevoilor mele. Și am justificat asta cu motivul că e mai bine pentru pacea familiei. Din dorința de «pace» care ascundea de fapt dorința de a fi plăcută, iubită, dorită, am făcut multe sacrificii. 

Și culmea, nu a ajutat. Mai ales în relațiile de cuplu.

Așa de mult vroiam pace și înțelegere și iubire, că treceam cu vederea peste semne de întrebare majore și chiar valorile mele. Nu îmi cunoșteam valoarea și nu aveam încredere în mine. În lucrurile importante, mergeam cu valul în loc să spun stop ca să fie bine.  Nu urmam ce este important pentru mine. 

În relația de cuplu, simțeam că fac doar ce vrea el. Da, erau și lucruri care le făceam pentru mine, dar la chestiile importante mergeam după el. Și nu eram mulțumită. Parcă nu îmi puteam impune dorințele, opiniile. Mă lăsam mereu convinsă și simțeam că eu fac toate compromisurile.

Când nemulțumirea și frustrarea s-au acumulat în mine, n-am mai putut să văd nimic pozitiv nici în el. Dintr-o dată, îi vedeam doar părțile rele. Intrasem într-un cerc vicios.

Într-o zi m-am uitat în oglindă. Părul îmi albise. Aveam 31 ani. Eram nefericită și arătam mult mai bătrână decât vârsta mea. Pusesem pauză la ce era important pentru mine și asta pentru că nu puteam să spun NU și nu mă valorizam.

În momentul acela am spus GATA cu vinovăția și tristețea și am ales cu hotărâre: vreau să fiu fericită, vreau să trăiesc o viață pe care eu mi-o aleg, și sunt pregătită să îmi asum consecințele la orice presupune asta. Și am început să spun NU la tot ce nu era aliniat cu mine și valorile mele. 

Nu mi-a fost ușor dar am practicat zilnic tehnicile de meditație și introspecție și am început să fiu din ce în ce mai conștientă de nemultulirea și tristețea mea. Și asta a fost și dureros uneori, dar foarte ELIBERATOR. 

Am învățat că atunci când nu mă pun pe primul loc, ajung să nu mai am ce oferi. Nu mai sunt nici eu fericită, iar dacă eu nu sunt fericită nici cel de lângă mine nu poate fi fericit cu mine. Pentru că fericirea, la fel ca și nefericirea sunt contagioase (într-o relație). 

Dacă vrei ca o emoție sau un tipar să dispară, în primul rând, trebuie să te uiți la acel tipar sau emoție și să îl accepți. 

La ce reziști va persista.

De multe ori am refuzat să văd părți din mine. Am refuzat să văd emoțiile negative (frica de singurătate, frica că nu o să fiu iubită, frica că o să fiu părăsită), gândurile negative. 

Și chiar părți pozitive din mine. Când mă complimenta cineva, în loc să pot accepta ce aud, începeam să mă scuz și să mă justific, să spun că și ei sunt (mai) buni. Asta se numește a nu te valoriza. 

Atunci când refuzi ceva din tine (fie ele traume, emoții, calități, părți din viața ta, amintiri, persoane), refuzi de fapt măreția ta, să îți vezi întreaga ta ființă, refuzi să vezi ce te-a făcut pe tine să fii TU. 

Și practicând tehnicile de meditație, introspecție și recontextualizare am reușit nu numai să mă accept, ci și să mă iubesc. NU ai cum să te iubești fără să te accepți. Fără să-ți accepți trecutul. Și uneori a fost un proces tumultos, dar a meritat. Acum, am creat o relație implinitoare. În primul rand cu mine. Asta după sine a dus și la crearea unei relații implinitoare, în care a mă pune pe primul loc nu înseamnă a renunța la ceva.

Experiența mea este că de multe ori trebuie să trecem prin emoțiile negative, prin traumele vieții noastre, să le acceptăm, ca mai apoi să le recontextualizăm și să obținem pacea la care tânjim.

Și chiar poți să le ai pe toate. Poți să ai tot ce iți propui. Tot ce trebuie să faci este să accepți procesul, călătoria și să fii dispusă să faci pașii necesari.

Ce îți propun eu?

Te invit într-o călătorie de 6 saptamani alături de mine în care să te dedici ție!

În acest proces, vei începe să te cunoști dincolo de măștile tale, să te uiți în interior, să-ți recontextualizezi și vindeci traumele, să-ți descoperi emoțiile și să te eliberezi. 

Acest program este unul experential, în care în fiecare săptămână te vei conecta cu o parte din tine:

 • cu Sufletul tău
 • cu Inima și emoțiile tale
 • cu Mintea ta
 • cu Energia ta
 • și cu Corpul tău. 

Îți vei descoperi trauma care te împiedică să te pui pe primul loc și să te iubești, îți vei recontextualiza acest blocaj ca să ai mai multă încredere în tine, să simți că meriți să te pui pe primul loc, ca mai apoi să reușești să creezi relația pasională pe care ți-o dorești.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Cursul va începe pe 9 Septembrie 2022.

În fiecare săptămână ne întâlnim live.

Între întâlniri îți voi da exerciții de conștientizare pe care poți să le faci în propriul tău timp.

Despre Diana Mogosanu

Sunt life coach, terapeut, trainer. 

De mică am iubit oamenii. Uitandu-mă în jur vedeam multă suferință.

Eu însămi m-am confruntat cu tot felul de emoții de la agonie la extaz, având tendințe de anxietate și depresie. Mă simțeam mică, neimportantă, plimbată de ici până colo de părinți, bunici, învățători, Dumnezeu, viață.

Încercam să fiu plăcută de toată lumea. Mai mult, în relații mă lăsam pe mine și ce era important pentru mine sub justificarea «ca să fie pace ». 

Am dorit din suflet să înțeleg viața, să înțeleg de ce trec prin ce trec și cum pot să fiu fericită și împăcată cu tot ce este pe lângă mine.

Și mi-am dorit să îmi regăsesc puterea.

Am descoperit că drumul spre rai este drumul spre propria persoană.

Iar tehnicile care m-au ajutat pe mine și au dat cele mai rapide rezultate sunt cele holistice care tratează omul ca unitate Suflet-Inimă-Minte-Energie-Corp.

Pentru că suntem ființe complexe.

Așadar m-am certifcat ca și antrenor de dezvoltare personală, life coach, terapeut ThetaHealing, lider Laughter Yoga, consultant Feng Shui și Coloanele Destinului, practician Mâinile Tao, Practician Tao Science și multe altele.

 

 

 

Ce este iubirea de sine ? Cred că Exista o mare confuzie în lume despre acest subiect. 

Iubirea de sine nu este doar roz.

Iubirea de sine înseamnă să renunți și la ce îți face rău dar poate iți place, să renunți la tiparele mentale și comportamentale, la a te mai vedea mică, neimportantă, ne-iubibilă.

Să renunți la a nu avea încredere în tine. 

Așadar, când am renunțat la toate astea, după perioada de haos în care a trebuit să refac viață mea-cum mi-am dorit-o, am ajuns la liman.

Acum știu clar care sunt valorile mele, dorințele mele, pasiunile mele, mi-este clar ce vreau și cine sunt.

Și nimeni din exterior nu mai poate avea influență asupra acestor lucruri. Nu mă mai duc cu valul nimănui. Am creat propriul val. 

Dar iubirea de sine este și despre a te respecta, a-ți aprecia corpul, mintea, emoțiile, sufletul, ființa.

A-ți acorda timp de relaxare, momente de plăcere.

A putea să și primești.

A fi generoasă.

A te reconecta cu Esența ta.

Ce BENEFICII obții de pe urma programului?

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului:

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Cursul va începe pe 9 Septembrie 2022.

În fiecare săptămână ne întâlnim live.

Între întâlniri îți voi da exerciții de conștientizare pe care poți să le faci în propriul tău timp.


Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la ce îți dorești

 • Descoperi puterea intenției tale și puterea cuvântului 
 • Cum să îți setezi o intenție ca să o manifești
 • Te conectezi cu Sufletul tău ca să redescoperi noi straturi de care nu erai conștientă, ajungând să vezi măreția din tine, să vezi că de fapt tu ești creatoarea propriei vieți
 • Discutăm despre armonie și cum o poți obține în viața și relația ta ca să ai pace și liniște sufletească
 • Te reconectezi cu Esența ta

De multe ori nu știm cum să ne iubim pentru că nu am primit iubirea de care noi aveam nevoie atunci când eram mici. Oferindu-ți iubirea de care aveai nevoie, te eliberezi nu doar pe tine, ci și pe cei cu care ești în relație. Astfel, nu vei avea nevoie doar de iubirea din exterior.

 • Ce sunt traumele 
 • Diferența dintre traumă, dramă și emoții
 • Îți vei identifica nevoile emoționale, ți le vei înțelege și vei ști cum să ți le oferi singură
 • Conștientizezi și cureți traumele trecutului ca să faci loc unei relații implinitoare
 • Vei învăța cum să ieși din crize emoționale viitoare
 • Vei învăța cum să te eliberezi de emoții și cum să le procesezi
 • Vindecarea copilului interior ca să poți să te iubești și să poți primi iubirea
 • Vei învăța despre subconștient și gândurile sabotoare care te limitează 
 • Începi să renunți la critica internă și să ai încredere în hotărârile tale ca să te simți împlinită
 • Vei învața o tehnică cu care poți identifica gândurile sabotoare pe care le ai în subconștient
 • Vei identifica convingerile negative care te împiedică să ai încredere în tine
 • Vei învăța o medotă de a recontextualiza orice circumstanță negativă a vieții tale
 • Despre iertare și acceptare ca să poți redescoperi bucuria de viață
 • Ce este energia senzualității și diferența de sexualitate
 • Exerciții de simțire și conștientizare a energiei în corp
 • Cum să intri într-o stare de iubire și bucurie atunci când te simți deprimată
 • Cum să-ți folosești energia ca să vindeci emoțiile negative
 • Vei descoperi puterea vindecării prin dans și transă
 • Vei practica un exercițiu de eliberare energetică 
 • Înveți cum să ai încredere în simțirea ta și în Univers
 • Exercițiu de respirație
 • Conectarea cu propriul corp
 • Despre acceptarea de sine – acceptă-te așa cum ești și cum nu ești
 • Eliberarea emoțiilor de vinovăție și rușine din corp
 • Activarea energiei senzualității și creativității
 • Înveți să-ți accepți și să îți iubești corpul așa cum este el
 • Exercițiu pentru înlăturarea convingerilor negative despre propria persoană și creșterea încrederii în Sine
 • Care este mesajul “suferinței” și cum să îl recontextualizezi atunci când apare astfel încât nimic să nu te simți doborâtă de soartă
 • Cum te rogi ca să-ți fie auzite gândurile
 • Cum te rogi ca să te vindeci 
 • Recapitulare și îți vă deveni clară structura metodei de introspecție pe care o poți folosi în orice potențială problemă viitoare
 • Exercițiu de manifestare a iubirii adevărate și relației ideale

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase
touch-2579147_640
Workshop experiențial - constelații familiale

Am pregătit pentru tine unul dintre cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi. Un webinar live de 1-2 ore de constelații familiare, cu un invitat special, pe tema încrederii în sine ca să îți vindeci trauma ancestrală a încrederii în sine.

network-4993728_1920
Workshop experiențial - Știința ce stă în spatele manifestării

Un webinar live de aproximativ 3 ore în care vei primi informații științifice și înțelepciune străveche despre suflet și relația cu sine folosind principiile Științei Tao, care combină spiritualitatea cu fizica cuantică. Vei primi o tehnică pe care o poți folosi pentru a aduce transformare și vindecare în relația cu tine și cu partenerul tău.

orchids-1094761_640
O ședință 1 la 1 cu mine

Ca să te susțin în procesul tău, îți voi oferi o ședință 30 min de terapie holistică cu mine. De ce holistică? Pentru că în ședințele de 1 la 1 folosesc atât tehnici de coaching (pentru mintea conștientă) cât și terapie pentru mintea subconștiență (ex. ThetaHealing) și tehnici holistice de vindecarea sufletului.

rock-4234793_1920
Sesiune de meditație săptămânală

Ca să te susțin și după ce termini programul, îți ofer oportunitatea de a intra într-o comunitate de oameni care vor mai multă Iubire, Pace și Armonie. Prin meditație putem atinge momente în care suntem împăcăți cu noi înșine, și putem vedea că de fapt totul este perfect așa cum este. Trebuie doar să ne liniștim gândurile și emoțiile ca să o putem percepe pacea care ne înconjoară.

team-386673_640
Comunitate: Acces în grupul privat de Facebook

În acest grup vor fi doar persoanele care participa la acest program. Aici vom discuta despre rezultate, provocări, ne vom inspira una pe cealaltă și ne vom susține în procesul nostru de transformare. Putera grupului este extraordinară. Când ești înconjurată de persoane care au aceeași intenție se creează un câmp energetic puternic și transformarea este mai rapidă.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Înscriere integrală – 797 RON doar 597 RON

Înscriere în rate – 2 x 347 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Primul modul din curs începe pe 9 Septembrie 2022.

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Metodele și tehnicile pe care le voi prezenta sunt testate și femei de pretutindeni au obținut rezultate cu ele. 

Dar dacă din diferite motive decizi că nu este pentru tine, în primele 3 săptămâni îți voi oferi banii înapoi, cu condiția să fi participat live și complet la primele 3 sesiuni.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești

Am creat acest program pentru acele femei care vor să-și descopere blocajul/trauma care le împiedică să se pună pe primul loc și să se iubească.

Vom avea:

 • 6 săptămâni de transformare intensă
 • Diferite exerciții pentru suflet, inimă, minte, energie și corp, în care îți vei recontextualiza această traumă ca să ai mai multă încredere în tine, să simți că meriți să te pui pe primul loc, ca mai apoi să reușești să creezi relația pe care ți-o dorești.
 • Bonus 1: Workshop LIVE – Constelații familiale pe tema încrederii în sine
 • Bonus 2: Workshop LIVE experiențial – Știința ce stă în spatele manifestării
 • Bonus 3: Sesiune de terapie de 30 minute cu mine
 • Bonus 4: Sesiune de meditație săptămânală după curs în care îți susții și cultivi în continuare gândurile/emoțiile pozitive
 • Bonus 5: Acces la grupul privat de Facebook

Pentru cine este acest program ?

Pentru femeile care:

Acest program te va ajuta :

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Înscriere integrală – 797 RON doar 597 RON

Înscriere în rate – 2 x 347 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Primul modul din curs începe pe 9 Septembrie 2022.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină, te invit contactezi, o te ajut cu mare plăcere.